Szolgáltatások

Pályázatírás

A fejlesztési elképzelések, projektötletek megismerése, támogathatósági feltételek vizsgálata, a pályázati adatlap és dokumentáció összeállítása és a Támogatási Kérelem benyújtása. Vállalom hazai (Magyar Falu Program, OFA, BG Alapkezelő) és Európai Uniós (VP, GINOP, EFOP, TOP) finanszírozású pályázatok/Támogatási Kérelmek benyújtását vállalkozások, önkormányzatok és civil szervezetek számára.

Projektmenedzsment

A támogatás elnyerését követően az elnyert támogatási összegek lehívása, a beszerzések lebonyolítása, szerződéskötés támogatása, előleg– és kifizetési igénylések benyújtása, adminisztrációja, Támogató felé teljes képviselet biztosítása. Már megkezdett, de még fizikailag és pénzügyileg be nem fejezett projektek elszámolását, kifizetési igénylések benyújtását is vállalom.

Fenntartási jelentések benyújtása

A sikeres megvalósítást követő fenntartási időszak alatt esedékes fenntartási jelentések elkészítése és benyújtása.

Pályázatfigyelés

A megjelenő és jelenleg nyitva álló pályázati konstrukciókról az ügyfelek értesítése, és előminősítése.

Tanácsadás

Megvalósítás alatt lévő projektek esetén pályázati tanácsadás biztosítása az esetlegesen felmerülő nehézségek megoldására, a projekt sikeres megvalósításához szükséges konstruktív ötletek átadása. Későbbi pályázati rendszerben történő részvételi szándék esetén tanácsadás a tartandó üzemi-üzleti eredmények kapcsán.

Kötelező tájékoztatás és nyilvánosság

A megvalósítás során kötelezően elvégzendő, a pályázati rendszer által előírt, tájékoztatási elemeket tartalmazó eszközök (tájékoztató tábla) biztosítása, dokumentációk (kommunikációs kiadványok, beszámolók) összeállítása.

Tanulmányírás

Pályázatok benyújtásához szükséges megvalósíthatósági tanulmányok, üzleti és pénzügyi tervek, szakmai tervek elkészítése.

Szakdolgozat tanácsadás

A szakdolgozat összeállításhoz szükséges tanácsadás biztosítása, tematika és felépítés kialakítása, szakirodalom ajánlás, elkészült szakdolgozat ellenőrzése.

Könyvelés és egyéb adminisztratív szolgáltatások

Társas és egyéni vállalkozók, civil szervezetek egyszeres vagy kettős könyvvezetése, adatszolgáltatások összeállítása.