Erősségeim

0%
Precizítás
0%
ügyfélközpontúság
0%
Rugalmasság

Biró Csaba vagyok, pályázatíró
és projektmenedzser.

A tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán végeztem, Térségmenedzsment szakirányon. Az egyetemi évek során betekintést nyertem a vidékfejlesztésbe, a település üzemeltetésbe és a projektmenedzsmentbe, így evidens volt, hogy a későbbiekben is ilyen irányban helyezkedjek el. Az egyetemi évek során egy olyan komplex látásmódot szereztem, ami nagymértékben hozzájárul a munkám precíz elvégzéséhez jelenleg is. Német nyelvből felsőfokú, angol nyelvből szakmai középfokú (LCCI) nyelvvizsgával rendelkezem.

Ezt követően több mint 4 évig dolgoztam egy helyi vállalkozásnál, mint pályázatíró és projektmenedzser. Ez idő alatt a teljes pályázatírási és a menedzsment folyamatot kitanultam, több sikeres projektet kísértem végig a kezdeti ötlettől, egészen a megvalósításig. Ezek zömében Vidékfejlesztési (VP), valamint Gazdaságfejlesztési (GINOP) projektek voltak, de sikerült tapasztalatot szerezem EFOP és Magyar Falu pályázatok elkészítésében és megvalósításában is. Ez idő alatt megtanultam, hogy a precíz tervezés, és a folyamatos pályázat menedzsment nagymértékben képes segíteni a projektek sikeres megvalósítását.
Az itt megszerzett tapasztalatokra alapozva 2020-ban elhatároztam, hogy megalapítom a saját vállalkozásomat, hogy a tanultakat magasabb szintre emelve, szélesebb körű szolgáltatást tudjak nyújtani.

Hiszem, hogy megfelelő tájékoztatással és az elképzelések, valamint lehetőségek pontos felmérésével, olyan pályázatok készülhetnek, amelyek megvalósítása a későbbiekben sem okoz gondot a pályázó részére, és sikeres megvalósításuk segítheti vagy megindíthatja a vállalkozás/ szervezet fejlődését.

Munkám során elengedhetetlen, hogy naprakészen figyelemmel kísérjem az egyes pályázati konstrukciók változásait, hogy ügyfeleimnek pontos tájékoztatást tudjak adni.

Célom, hogy ügyfeleim megkapják a vállalkozásuk fejlesztéséhez szükséges támogatást, és olyan projektekhez segítsem őket, amelyek nem mutatnak túl a lehetőségeiken, megvalósításuk a segítségemmel, és az adminisztratív feladatok elvégzésével, nem ró rájuk extra terheket.

A munkámat jellemzi:

Precizitás és megbízhatóság – a feladatok elvégzése terén.
Figyelem és ügyfélközpontúság – a kapcsolattartás és tájékoztatás során.
Őszinteség és nyíltság – a pályázat kapcsán az „előre nem látható” feladatok, vállalások vagy kockázatok ismertetésében.
Rugalmasság és kreatív gondolkodás – a pályázati elképzelések felmérése és a megvalósítás során.

Rólam modták

Azt szerettem a legjobban a közös munkánk alatt, hogy olyan volt, mintha egy baráti találkozóra mennék, egy-egy megbeszélés alkalmával. Nagyon közvetlen, barátságos, segítőkész és ért ahhoz, amit csinál, mindig naprakész a projektekkel kapcsolatban.

V. András

Mindig bízhatok abban, hogy gyorsan választ kapok a kérdéseimre, kéréseimre, akár telefonon akár emailben keresem fel őt. Folyamatosan elérhető, mindig felveszi a telefont, nem kell napokon át "kergetnem", mire elérem.

K. Anikó

Csabi legjobb tulajdonsága, hogy a laikusok nyelvén beszél. Érthetően és köntörfalazás nélkül mondja el egy-egy projekt előnyeit és hátrányait, így a hozzánemértők is könnyedén tudnak döntést hozni, hogy belevágjanak-e az adott pályázatba.

S. Csilla

Miért érdemes engem választani?